Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 maj 18.34, Olovlig körning, Norrköping

Man stoppad på E4, misstänkt för flera trafikbrott.

17.10 Polisen fick flera samtal från bilister på E4 norrgående genom Östergötland. Samtalen började komma mellan Linköping och Norrköping, och handlade om en bilist som konstant låg i omkörningsfilen och pendlade i hastighet mellan 100 och 120 km/h.

17.29 Polisen fick stopp på bilen på E4 strax före länsgränsen till Sörmland. Föraren, en man i 55-årsåldern, saknade körkort. I baksätet satt en kvinna i 30-årsåldern med ett litet barn i knäet. De hade inte bälte. Föraren är misstänkt för olovlig körning och för att inte ha sett till att minderårig hade bälte.

Kvinnan är inte misstänkt för något brott. Sällskapet fortsatte färden genom att kvinnan körde, och barnet kunde spännas fast med säkerhetsbälte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen