Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 maj 04.47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköpings län

Regions ledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05.00 hanterat 53 händelser i Jönköpings och Östergötlands län. En man greps i Östergötland och en kvinna greps i Jönköpings län, 3 personer omhändertogs. 

Noterbart

Branden på Kiselvägen 5 i Jönköping var under kontroll och räddningstjänsten arbetade med eftersläckning under natten. Vidare utredningsåtgärder genomförs av polisen under kommande dag. Förundersökning inledd om mordbrand. Ingen gripen eller misstänkt. 

Kl 22:08 larmade vittnen om en misshandel på Duvgatan i Jönköping. En man och en kvinnan slogs och mannen föll till marken. Han fick motta flera slag och ev även sparkar. Kvinnan f 71 greps misstänkt för misshandel, mannen f 63 avfördes i ambulans med ev revbensfrakturer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen