Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 maj 06.39

15 maj 04.58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett sammandrag av nattens verksamhet.

Regions ledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05.00 hanterat 53 händelser i Jönköpings och Östergötlands län. En man greps i Östergötland och en kvinna greps i Jönköpings län, 3 personer omhändertogs.

Noterbart

Kl 23:19 inleddes ett förföljande av en personbil vid Mantorp. Bilen vägrade att stanna då en polispatrull ville genomföra en kontroll. Förföljandet fortsatte upp mot och genom Västerlösa för att sedan gå ner mot Vikingstad. Flera patruller beordrades och en patrull kunde lägga ut en spikmatta vid Vikingstad. Den flyende bilen körde över spikmattan och kunde kort därefter stoppas. I bilen satt 2 personer. Föraren misstänks för drograttfylleri, olov körning samt att ej stoppat på polismans tecken. Passageraren misstänktes för ringa narkotika brott. Båda fördes till polisstationen för förhör.

 Kl 02:30 inkom flera samtal om bråk på en adress i Skärblacka. En man i 30-årsåldern samt dennes flickvän hotades av en annan man. Mannen som hotade målsäganden bodde i en närliggande fastighet och kunde inom kort gripas misstänkt för olaga hot samt övergrepp i rättssak.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen