Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 maj 11.16

15 maj 06.32, Försvunnen person, Ljungby

Fortsatt sökande efter försvunnen kvinna i Ljungby.

Polisen fortsätter sitt sökande efter den kvinna som igår försvann från ett boende i centrala Ljungby. Kvinnan, 88 år, skall ha lämnat boendet omkring 15:45 till fots och har inte synts till sedan dess.

Hon bar en ljusblå tunn tröja, mörkblå byxor och mörka sandaler. Hon är ca 160 cm lång, har slank kroppsform samt blont/grått kortklippt hår. Kvinnan kan uppträda förvirrat samt ha vissa svårigheter att kommunicera. Hon är dock pigg i benen och kan ta sig långt.

Tror du dig ha sett kvinnan? Vänligen ring polisen på telefon 114 14. Vid akut situation ring 112.

09.06: Ett stort antal poliser är involverade i sökinsatsen med hjälp av hundar och under förmiddagen kommer även helikopter att återvända till platsen för att delta i sökandet.

10.34: Kvinnan är anträffad utomhus utanför området Replösa, ett par kilometer från boendet. Hon är vid god vigör men kommer att kontrolleras av ambulans.

Kvinnan anträffas i terrängen av helikoptern inom det aktuella sökområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen