Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 maj 20.46, Trafikbrott, Jönköping

Man misstänkt för rattfylleri och andra trafikbrott.

18.20 En bilist ringde polisen och berättade att en annan bilist hade kört om honom på E4 i höjd med Gränna i södergående riktning, och då kolliderat. Inringaren fick sin backspegel avkörd. Bilisten som orsakade olyckan körde vidare.

Polisen fick registreringsnummer på den vållande bilen. Strax efter fick polisen flera samtal om att samma bil kördes väldigt vingligt och vårdslöst på E4 södergående, och ytterligare några minuter senare kom det samtal om att den aktuella bilen hade kört av vägen och hamnat i diket, vid avfarten till Huskvarna, norrgående riktning på E4.

18.43. Polis på plats vid bilen. En man som fanns i bilen uppfattades som berusad och togs med för provtagning. Mannen är i 50-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri, men ytterligare brottsrubriceringar lär bli aktuella.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen