Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 maj 23.30, Rån, Stockholm

Personer i Vanadislunden utsattes för rån och rånförsök.

Polis beordrades vis 23.30-tiden på tisdagen till Vanadislunden med anledning av att en kvinna blivit utsatt för ett rånförsök. En gärningsman, beväpnad med ett pistolliknande föremål, ska ha kommit fram till henne och försökt tillgripa ägodelar genom att slå det pistolliknande föremålet i hennes panna, men misslyckats med att få med sig något.

En kort stund tidigare blev ytterligare två personer, en man och en kvinna, utsatta för ett rån respektive rånförsök. En gärningsman kom då fram till de två då de låg på en gräsmatta i Vanadislunden. Gärningsmannen lyckades tilltvinga sig gods från en av dem genom ett liknande tillvägagångssätt som det förstnämnda.

Ingen är ännu gripen för händelserna som rubriceras som grovt rån i ett fall samt två fall av försök till grovt rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen