Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 maj 06.08

16 maj 05.03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköpings län

Regions ledningscentralen i regions Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 52 händelser i Jönköpings- och Östergötlands län. 2 personer greps Jönköpings län och 1 person greps i Östergötlands län. 

Sammanfattningsvis får natten betraktas som relativt lugn. 

Noterbart 

Tidigare under kvällen iakttog en allmänhet i Mullsjö en personbil som kunde tänkas ha falskskyltar. Mannen som iakttogs upprördes av att vara iakttagen och hotade med ett pistolliknande föremål och lämnade platsen i bilen. Vid kl 03:40 anträffade en polispatrull i Jönköping den aktuella bilen. I den färdades en man i 25-årsåldern samt en kvinna i 35-årsåldern. Mannen greps för olaga hot, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt drograttfylleri. Kvinnan greps misstänkt för fortskaffningsmedel. Bilen togs i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen