Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 maj 05.05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt, Östergötland

Regions ledningscentralen i regions Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 52 händelser i Jönköpings- och Östergötlands län. 2 personer greps Jönköpings län och 1 person greps i Östergötlands län.

Sammanfattningsvis får natten betraktas som relativt lugn.

Noterbart 

Vid kl 00.45 inkom samtal om bråk på ett vandrarhem i centrala Norrköping, Två män bråkade med varandra och var hotfulla mot personer i närheten. Vid ingripande kom en av männen emot polispatrullen med ett tillhygge samt uppfattades ha för avsikt att angripa polismännen. Det lyckades dock inte och mannen i 25-årsåldern greps för försökt till grovt våld mot tjänsteman samt brott mot knivlagen. Den andra mannen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusad då han var en vara för annan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen