Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 maj 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Thomas Fuxborg.

23.41 Borås, narkotikabrott
På Järnvägsgatan kontrolleras tre män i 20-årsåldern av polisen. Alla tre misstänks vara narkotikapåverkade och tas med för provtagning. De rapporteras för eget bruk av narkotika.

01.04 Göteborg, misshandel samt brott mot vapenlagen
På Vasagatan har det varit bråk mellan flera personer, bl a har en kvinna blivit slagen och fått sin mobiltelefon förstörd. Någon har även sett att en man skulle ha en taser(elpistol). När polisen kommer till platsen har en del av bråkstakarna försvunnit. Kvinnan som blivit slagen har inga större skador. En man i 30-årsåldern grips på plats och ytterligare en man är misstänkt men grips ej. På den gripne mannen påträffas en ficklampa med inbyggd taser som tas i beslag. Anmälningar om misshandel, skadegörelse samt brott mot vapenlagen skrivs.

01.43 Göteborg, brand
På Adolf Edelsvärds gata har det börjat brinna i en lastbil. Räddningstjänsten har varit och släckt branden som börjat i hytten. Polisen har också varit på plats och skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen