Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 maj 09.48, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan Heby v. 20

                                 POLISRUTAN Heby kommun

 

Inledningsvis vill jag berätta att vi kommer parkera vår husbil utanför ICA i Heby den 29/5. Temat för dagen är hur man kan skydda sig mot brott som riktar sig mot äldre. Vi kommer att vara på plats mellan 11-14. Du är naturligtvis även välkommen att diskutera andra saker med oss. Skolavslutningar brukar ibland innebära alkoholdebut för våra ungdomar. Det är extra angeläget att du som  vuxen ”tittar till” firandet så att det blir så trevligt som det ska vara.

 

Redovisning av några brott som anmälts 3/5-16/5:

 

Heby: Stöld ur en lägenhet på Ringvägen. Tjuven stal bl.a. en klocka och TV-spel. Stöld av datorer vid ett inbrott på skolan. En mopedist stoppades och det framkom att han var påverkad av narkotika. Inbrott i bil på Tegvägen. En körkortslös narkotikapåverkad bilförare stoppades i Molnebo. Tre personer är misstänkta för ringa narkotikabrott. En okänd man är misstänkt för misshandel av en pojke.

 

Tärnsjö: En drogpåverkad bilförare har ertappats utanför Tärnsjö. Bråk på ett behandlingshem resulterade i flera anmälningar om olika brott.

 

Östervåla: En flicka har blivit utsatt för våldtäkt. Brottsplatsen var på Kyrkogården. Tre personer misstänks ha varit delaktiga i brottet. Två män med mer svenskt utseende och en tredje med mer utländskt utseende. Alla tre misstänks vara i åldern 30-40 år.

 

Harbo: Ett jaktgevär har hittats gömt i närheten av ån. En motorcykel är stulen på Uppsalavägen.

 

Vittinge: En person är misstänkt för narkotikabrott som anträffats i hens bostad.

 

Morgongåva: En man är misstänkt för drograttfylleri.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen