Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 maj 14.47

16 maj 11.04, Trafikbrott, Karlshamn

Misstänkt rattfylleri, förföljande, Södra Fogdelyckegatan.

Polis skickas till Södra Fogdelyckegatan där det finns misstanke om en påverkad bilförare. När polis anländer till platsen ska föraren av bilen, som av polis är känd för att att köra påverkad, köra upp på trottoaren för att undkomma polis. På trottoaren befann sig flera personer, som fick ta sig undan. I samband med detta kör föraren även på en polisbil samt en parkerad bil, innan han forstätter färden i centrala Karlshamn. Ett förföljande inleds, och norr om Karlsahamn fick polis stopp på bilen. Föraren, som är i 50-års åldern, kunde då säkras av polispatrullen. Han togs med för provtagning, och är initialt misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet alternativt grov vårdslöshet i trafik, samt stöld av en mobiltelefon, som skulle i samband med händelsen. Inga personer ska ha fått några fysiska skador i samband med förföljandet. Mannen är nu omhändertagen enligt lagen om berusade personer.

14.46 Bilen kommer att bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen