Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 maj 13.07, Brand, Vilhelmina

Uppdatering villabrand, Tennisvägen, Dikanäs, rester av kropp anträffad

Bakgrund - torsdagen den 10 maj kl 00:52 larmades om en villabrand i Dikanäs. Fastigheten var helt övertänd när räddningstjänsten kom till platsen. Redan initialt befarades att en man 45-års åldern boende i fastigheten skulle kunna vara innebränd.

Fastigheten spärrades av och i fredags hade vi kriminaltekniker tillsammans med kriminalsökhund på plats. Det var vid det tillfället fortfarande varmt i vissa partier av den nedbrända fastigheten. Hunden kunde dock söka genom vissa ytor som sedan kunde prioriteras bort.

Igår och idag har våra kriminaltekniker jobbat på plats med att gräva sig ner i brandresterna. Idag på förmiddagen anträffades resterna av en människokropp. Anhöriga är underrättade.

Resterna av kroppen kommer att föras till Rättsmedicinalverket i Umeå för att få en säker identitet fastställd. Det finns i nuläget inget som tyder på något annat än att det är den saknade mannen som anträffats.

Ärendet hanteras av polisen i Lycksele.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen