Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 maj 16.00, Trafikkontroll, Sollefteå

Trafiksatsning i och omkring Ramsele, Junsele och Backe.

Under tre dagar, från måndag till onsdag, har poliser från Västerbotten, Västernorrland och Jämtland haft en trafiksatsning på väger i och omkring Ramsele, Junsele och Backe.

Poliserna har under de tre dagarna utfärdat 28 ordningsböter, främst gällande hastighetsöverträdelser. En yrkesförare har fått sitt körkort omhändertaget på grund av hög hastighet.

- På många håll är trafiktempot högt. Flera medborgare har varit framme till oss och uttryckt tacksamhet över att vi bidrar till ökad trafiksäkerhet, säger Christer Wåger Nilsson, polis i Sollefteå.

Över 200 personer har fått blåsa i polisens sållningsinstrument. En förare blåste positivt och misstänks för rattfylleri. Ytterligare en förare har stoppats misstänkt för drograttfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen