Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 maj 04.46, Brand, Karlskrona

Brand i garage/bostad, Styrmansgatan, Trossö.

Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansvägen, Trossö, med anledning av brand i garage. Garaget ska vara ihopbyggt med en annan fastighet, där det finns lägenheter. Räddningsledare på plats beslutar att evakuera de boende i dessa på grund av kraftig rökutveckling, och de tar sig till ett närliggande hotell. Enligt uppgift från räddningstjänst tror man att de boende ska kunna gå tillbaka till sina lägenheter när röken fösvunnit. Tre personbilar har blivit helt utbrända, och platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Det finns i nuläget inga uppgifter om vad som startat branden, som rubriceras som mordbrand. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen