Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 maj 09.31

17 maj 08.41, Trafikolycka, Habo

Trafikolycka på länsväg 1819 utanför Habo.

08.13 SOS-larm till polisen om att en lastbil ska ha kört i diket på länsväg 1819 några kilometer utanför Habo samhälle i riktning mot Mullsjö.

08.27 polisen är framme på platsen.

08.32 det är en lastbil med släp som kört i diket. Vägen kommer att stängas av senare under bärgningsarbetet.

09.05 ingen person är skadad.

09.11 Polisen dirigerar trafiken långsamt förbi olycksplatsen. Trafikverket och polisen rekommenderar trafikanter att istället välja länsvägarna 1823 och 1824. Olyckan och bärgningsarbetet kommer att ta flera timmar och påverkan på trafiken kommer att bli mycket stor under tiden.

09.26 polisen är nu klar på platsen. Olycksorsaken verkar vara en däckexplosion som inträffat under färden och som lett till att flastbilen körde i diket. Trafikverket ansvarar nu för omskyltning och omledning av trafiken under bärgningsarbetet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen