Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 maj 12.15, Övrigt, Örebro

Förundersökning angående människorov inledd.

Pressmeddelande angående människorov

 

 

Tidigt på morgonen – tisdag 15 maj – inkom anmälan till polisen i Örebro om en försvunnen person. Anmälan gjordes av anhöriga och den försvunna personen är en kvinna i 45-årsåldern. Kvinnan har försvunnit från sin bostad i Örebros centrala delar någon gång under natten mot 15 maj. Senast någon hade kontakt med kvinnan var vid 23.00-tiden på måndagskvällen 14 maj.

Ett antal utredningsåtgärder gjordes initialt angående försvunnen person. Det som då framkom, gjorde att man kunde konstatera att kvinnan med största sannolikhet inte på frivillig väg försvunnit. Uppgifterna tillställdes grova brottsgruppen och en förundersökning angående människorov inleddes.

 

Därifrån arbetas det nu via en utredningsgrupp under ledning av grova brott. Någon misstänkt i ärendet finns f n inte.

Ytterligare detaljer i ärendet kommer av utredningsskäl tills vidare inte att lämnas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen