Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 maj 14.03

18 maj 07.21, Trafikolycka, smitning från, Malmö

Parkerade fordon påkörda, betalstationen Öresundsbron.

En personbil backar in i ett eller flera parkerade fordon på betalstationen vid Öresundsbron. Bilen hamnar vid något tillfälle även på fel sida av vägen. Den lyckas lämna platsen och kör in mot Malmö. Polis larmas och bilen anträffas strax därefter stillastående och folktom vid en återvinningsstation inte långt från brofästet.

08.13: En person är gripen efter sök med hund från platsen där bilen anträffades. Vederbörande är inledningsvis misstänkt för bland annat smitning från trafikolycka. Bilen/lastbilen som är påkörd vid betalstationen har fått påtagliga skador baktill. Det är oklart om denne behöver bärgas.

Den gripne är en 38-årig man.

09.15: Bilen är bekräftad stulen från en adress i Göteborgstrakten under natten.

14.00: Mannen har backat på två personbilar som fått plåtskador, han har sedan kört mot färdriktningen i vägkanten på E20 in mot Malmö. Färden tar sedan slut vid återvinningsstationen. Ingen person har kommit till skada.

En anmälan är upprättad om smitning från trafikolycka, drograttfylleri, narkotikabrott och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen