Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 maj 15.21

18 maj 11.51, Trafikolycka, Kinda

En timmerbil har vält söder om Kisa.

11.15 Larm om en timmerbil som vält, i höjd med Gummetorpasjön söder om Kisa på väg 23/34. Lastbilen ska stå mycket trafikhindrande, över vägen. Långa köer på platsen.

11.56 Polis på plats.

12.04 Enligt Trafikverket kommer vägen vara stängd till ca 14.35. Trafiken leds om via väg 539 och väg 541. En bärgare med lyftkran är beställd.

13.06 Olyckan har inträffat då bakaxeln på lastbilen har gått sönder under färd, timmerbilen har då vält.

14.42 Trafiken är sedan tidigare omledd via andra vägar, men en del bilar har blivit stående i köer och inte kunnat vända. Man har nu tillfälligt öppnat ett körfält för att kunna tömma det avstängda området på bilar, innan bärgningen kan genomföras.

15.20 Trafikverket har ändrat sin prognos för när vägen öppnar till kl 19.00, men meddelar samtidigt att det är en osäker prognos. Man väntar fortfarande på en kranbil för att kunna påbörja bärgningsarbetet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen