Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 maj 07.03

18 maj 17.32, Rån, Malmö

Rån av kiosk, Limhamn.

Polis beordras till Hyllie kyrkoväg, Limhamm Malmö, med anledning av ett larm om ett rån mot mindre butik/kiosk.

Enligt initiala uppgifter ska två gärningsmän tillgripit bland annat cigaretter och sedan försvunnit springande från platsen. Uppgift om att gärningsmännen har visats upp någon form av kniv i samband med rånet förekommer. Inga personer har kommit till skada i samband med rånet.

Flertalet polispatruller beordras till platsen och även polishelikoptern har deltagit i sökandet efter gärningsmännen som försvann snabbt från platsen.

Ingen person är gripen och polisen är vid brottsplatsen för att inhämta mer information samt säkra spår.

Uppdatering lördag morgon: Ingen gärningsperson har ännu gripits och avspärrningen som upprättades kl 18.00 hävdes kl 20.30. Stöldgodset består i bland annat cigaretter lotter. I anmälan om grovt rån framkommer att en person har fått en lättare skärskada i samband med händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen