Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 maj 06.21

19 maj 04.21, Övrigt, Eskilstuna

Individer som rivit ned pride-flaggor

KL 03.51 inkom samtal till polisen om att minst två personer med huvor slitit ned Pride-flaggor vid Järvägsplan i centrala Eskilstuna. Efter detta skulle de ha lämnat till forts i riktning mot Fors kyrkpark. I samband med detta då polis letade efter gärningsmännen anträffades tre killar som stämde ngt med aktuellt signalement. Det visade sig att dessa inte hade med händelsen att göra. Dock anträffades vad som kunde misstänkas, verktyg för inbrott, som förverkades av polis. Så möjligen har ett inbrott förhindrats istället. Gärnigsmännen som kan misstänkas för brottet är ännu okända.

Tillägg 05.17: En stund senare anträffades tre män i 20 årsåldern i Stadsparken vilka stämde bättre överens med signalementet på de misstänkta. De misstänks för egenmäktiga förfarande. Samtliga identifierades och tillförs utredningen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen