Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Inga större händelser i länet under natten enligt RLC.

23.58 Halmstad, skadegörelse
En bil brinner av okänd anledning på Andersbergsringen, räddningstjänst är på väg. Bilen står vid Vårdcentralen och spridningsrisk skall föreligga. Ett vittne har sett en ung man vid bilen innan den började brinna, polispatrull spanar i området utan resultat. En anmälan om brand genom skadegörelse skrivs.

01.28 Falkenberg, personrån
På Utmarksgatan hittar en förbipasserande en man liggandes, mannen berättar att han blivit rånad på plånbok och mobil. Okända personer skall ha kommit upp bakifrån och gett mannen ett slag i bakhuvudet, ambulans kör mannen till skjukhus. Skadeläget är okänt. Spaning i området utan resultat, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.  

03.50 Halmstad, trafikolycka
En personbil kör in i en lastbil bakifrån på E6 mellan Kvibille och Getinge. Föraren till personbilen rapporteras för vårdslöshet i trafik. Inga personskador finns uppgivna, personbilen bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen