Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Inga större händelser i länet under kvällen/natten enligt RLC.

Kl 03.14 Skövde, trafikolycka
En personbil kör av okänd anledning rakt igenom rondellen vid Vadsbovägen, tre personer i bilen. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen. När polisen kommer till platsen finner man bilen och de tre som färdats i bilen. Inga har allvarliga skador, ej behov av sjukhusvård. Polisen upprättar trafikmåslanteckning, ingen misstanke om brott.

Kl 04.24, Lerum, en gripen vid inbrott i bil
En polispatrull ser hur en man tar sig in i en bil vid E20, Kastenhovsmotet. Mannen tar ut gods från bilen och polispatrullen kan gripa mannen på bar gärning.  

I övrigt stökigt och mycket berusning i länet som då även ofta leder fram till olika typar av bl a misshandel/tillgreppsbrott. Dock inga allvarliga händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen