Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 07.37, Stöld, Härnösand

Veda, Utansjö, två personer gripna för stöld

Fredag kl 23:47 anmälan om utlandsregistrerad mindre lastbil som kör vingligt. Anmälaren uppger också att bilen varit vid ett båtvarv och kört runt på ett omotiverat sätt.

Kl 00:04 stoppas den aktuella bilen. Efter kontroll grips föraren, som är i 40-års åldern, misstänkt för stöld då det finns gods i lastbilen som han inte kan redogöra för. Godset består bland annat av kylskåp, grästrimmers, högtryckstvätt mm

Undersökningen av lastbilen visar också att föraren sannolikt inte varit ensam. Det visar sig att en person blivit kvar vid båtvarvet i Veda (se ovan). Pesoner på plats har kontroll på den mannen. Polispatrullen åker till platsen och mannen, som är i 50-års åldern, grips även han misstänkt för stölder. Grunden för gripandet finns i de iakttagelser som tidigare gjorts i den utlandsregistrerade lastbilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen