Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 maj 14.47

19 maj 08.56, Misshandel, grov, Söderköping

Två personer gripna, misstänkta för grov misshandel. TEXTEN UPPDATERAD

03.25 Polis larmades om bråk i en bostad i Söderköping. Flera polispatruller beordrades till platsen.

03.38 Polis på plats. När polis kom till platsen konstaterades att en person, en man i 50-årsåldern, skadats och han fördes till sjukhus med ambulans.

Två personer, en man i 50-årsåldern och en man i 40-årsåldern, greps av polis. Båda är i nuläget misstänkta för grov misshandel.

Polisen arbetar nu intensivt med att utreda ärendet och få en bild av vad som hänt. Bland annat kommer en teknisk undersökning av brottsplatsen att göras under dagen.

TEXTEN UPPDATERAD:

14.40 De två personerna, en man i 50-årsåldern och en man i 40-årsåldern, som har suttit gripna misstänkta för grov misshandel har anhållits efter beslut av åklagare. Brottsrubriceringen kvarstår.

Förundersökningen leds nu av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen