Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 10.39, Djur skadat/omhändertaget, Göteborg

En häst har av okänd anledning kommit loss och tagit sig ur en hästtransport på E6 vid Olskroksmotet, södergående riktning..

Enligt uppgifter från SOS så har en häst kommit loss ur en hästtransport och tagit sig ur transportkärran. Hästen ska nu befinna sig på motorvägen. Händelsen ska ha inträffat i höjd med Redbergsvägen. Hästen är stressad och har tydligen bl a sparkat sönder hästtransporten.

Polis har kallats till platsen.

Kl 10.45 Polis på plats tvingas stänga av trafiken i två körfält. Troligen kommer en sk djurambulans till platsen, det är inte känt om hästen är skadad.

Kl 11.02 Rapporteras att hästen är infångad, det innebär att händelsen inte längre kommer att påverka trafiken i samma utsträckning.

Hästen befinner sig på ett mindre grönområde vid Svingeln. Veterinär har tillkallats för att kontrollera så att hästen inte fått några fysiska skador. Händelsen avslutad.   

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen