Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 maj 14.20

19 maj 13.18, Försvunnen person, Skellefteå

Yttervik, dement kvinna borta under förmiddagen

Kvinnan var senast synlig vid 08-tiden i morse. När hemtjänsten kom till adressen vid 12-tiden så var kvinnan borta. Det är oklart hur kvinnan är klädd men hon har troligen sin hund med sig, en brunspräcklig blandrashund.

Kvinnan beskrivs som pratsam, pigg och glad. Hon kan enligt uppgift "gå hur långt som helst".

Polisen startar en begränsad insats. Vi skickar en patrull för att spana av vägarna i området. Hemtjänsten som rör sig i området ska också hålla uppsikt efter kvinnan.

Har du sett kvinnan under dagen - kontakta polisen på tfn 114 14

Uppdatering kl 14:17

Kvinnan anträffad vid bilskroten, av en privatperson. Hon har fått skjuts hem till bostaden och där möter polispatrullen upp.

Än en gång noterar vi tacksamt att hjälpsamheten är stor och hur viktigt det är att vi "bryr oss". Våga ställa frågan om nån behöver hjälp.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen