Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 maj 05.59, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC.

Kl 18.12 Uddevalla, trafikolycka, personskada
En singelolycka med personbil inträffar på E6 vid Lerbomotet. En man i bilen. Bilen går i i mitträcket, oklart av vilken anledning. Bilen börjar brinna men föraren tar sig ur bilen. Polis och ambulans samt räddningstjänst åker till platsen.

Föraren förs till NÄL med hjälp av ambulans, oklart skadeläge. Bilen beslagtagen.

Kl 21.40 Härryda, trafikolycka, personskada
En singelolycka med personbil inträffar vid Kvarnbacken/Mölndalsvägen. Totalt fem personer i bilen. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen. Tre av de i bilen uppges vara allvarligt skadade, två lindrigt. Samtliga avförda till Sahlgrenska sjukhuset. Bilen får klippas upp av räddningstjänsten. Bärgning genomförs av fordonet som är beslagtaget av polisen.

På sjukhus konstateras att en av de som färdats i bilen har avlidit, en ung man. Anhöriga på plats och informerade.

Polisen inleder förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till annans död. Den avlidne vara passagerare i bilen. Med anledning av att händelsen lett fram till ett dödsfall och förundersökning pågår kan polisen inte lämna ytterligare uppgifter kring hur olyckan gått till.

Kl 23.28 Mölndal, brand
Enligt uppgift från en förbipasserande ska det brinna i en fastighet vid Kråketorpsgatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen och man kan konstatera brand i en villa. I fastigheten har sociala myndigheter ett särskilt boende. Fastigheten är helt övertänd och brinner ner till grunden. Inga kända personskador.

Då polisen inte vet hur branden startat så inleds en förundersökning med rubricering mordbrand.     

 

 

   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen