Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 maj 14.11

02 maj 06.48, Trafikolycka, Lund

Trafikolycka, Riksväg 11 väster om Veberöd.

Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på Riksväg 11 väster om Veberöd. Oklart skadeläge. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen.

Kl 06.56 Riksväg 11 kommer att stängas av i båda riktningar. Köer på vägen. En bil står kvar på vägen, en bil ligger på sidan i diket. En person uppges vara skadad, oklar omfattning.

Kl 07.00 Avstängningen av Riksväg 11 kommer att vara ca 40 minuter. En person bil har kört in i en annan bil bakifrån. Den bil som blivit påkörd hamnade i diket.

Kl 07.18 Den skadade personen lastad i ambulans och kommer att föras till sjukhus. Riksväg 11, i östlig riktning, kommer att öppnas inom kort.

Bärgningsbil på väg till platsen.

Kl 08.27 Riksväg 11 öppen för trafik.

Uppdatering

En kvinna, 58 år, avled i samband med olyckan. Kvinnan var förare i den bil som blev påkörd bakifrån.  Anhöriga är underrättade.

Den bilförare som orsakade olyckan, en 33-årig man, är misstänkt för vållande till annans död sam trafikbrottet; ej anpassat avstånd till närmast framförvarande fördon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen