Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 maj 10.00, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan för Heby v. 18

                                 POLISRUTAN Heby kommun

 

Under tidsperioden 19/4-2/5 har det anmälts ovanligt många brott. Vi får hoppas att det bara är en tillfällig ”bottennotering”. Vi har under veckan genomfört en del trafikkontroller på olika orter i kommunen. Ett flertal bilförare har rapporterats för olika brott. Vi har börjat planera våra öppettider för Poliskontoret i sommar och vår ambition är att ha öppet hela sommaren men fortfarande är personalläget ansträngt varför vi får se om vi måste stänga några veckor.

 

Redovisning av några brott som anmälts 19/4-2/5:

 

Heby: I närheten av Skackelvägen har det anträffats diverse bohag. Vi tror att det kan vara stöldgods. Har du haft besök av tjuvar? En drogpåverkad bilförare har rapporterats på Industrivägen. Han är också misstänkt för stöld. Skadegörelse (sönderkörd grind) på Tegelvallen. En elev har blivit misshandlad på en skola.

 

Tärnsjö: En drogpåverkad bilförare har ertappats vid infarten till Tärnsjö. En bil har stulits på Stationsgatan. En bilförare försökte köra ifrån en polispatrull i samband med en fordonskontroll. Färden blev inte långvarig utan bilen kunde stoppas och föraren visade sig vara drogpåverkad. En bil har brunnit på Gullsmyravägen. Brandorsaken är okänd.

 

Östervåla: Flera personer är misstänkta för olika narkotikabrott. Brotten har i flera fall inträffat på olika behandlingshem. En bilförare är misstänkt för drograttfylleri. En man är misstänkt för misshandel av sin granne.

 

Harbo: En person har blivit bestulen på sin jacka under en bussresa.

 

Vittinge: Smitning från trafikolycka vid Skattmansö då en cyklist blev påkörd av en hästtransport i samband med omkörning.  

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen