Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 maj 00.08

02 maj 21.29, Mord/dråp, försök, Trelleborg

Misshandel, man med stickskador, Anderslöv.

Polis och ambulans skickas till en adress strax utanför Anderslöv efter larm via SOS om misshandel. Enligt initiala uppgifter i larmet ska en man fått stickskador. På adressen anträffas mannen, vaken och talbar, och han förs med ambulans till sjukhus. Det finns inga uppgifter om skadeläge. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. Det finns ingen misstänkt kvar på plats när polis kommer fram. Övriga omständigheter är initialt oklara.

00.05 Händelsen är rubricerad som försök till mord. Mannen, som är i 50-års åldern, ska förutom stickskador även fått motta slag. Det finns ingen misstänkt gripen för händelsen. Platsen är avspärrad i väntan på att kriminaltekniker kommer att genomföra en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen