Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 maj 04.39

20 maj 04.12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:00 Misshandel, skadegörelse, centrala Junsele

Fler patruller kallades till Junsele gällande misshandel och skadegörelse. Det inkom även uppgifter på att det skulle finnas vapen på platsen och att det hade varit skottlossning. Då patrullerna kom till platsen var läget relativt lugnt och de kunde inte hitta något som tydde på att det hade varit någon skottlossning. Patrullerna tog upp flera fall av misshandel samt en anmälan gällande skadegörelse. Inget vapen påträffade på platsen.

00:56 Misshandel, centrala Sundsvall

Patruller kallades till Avenyn i centrala Sundsvall då det inkom samtal om en pågående misshandel på platsen. Patrullerna var snabbt på plats, och när de anlände sprang en av de inblandade från platsen. Mannen hittades efter ett kort tag med hjälp av hundpatrull. Patrullerna tog upp anmälan på plats och skjutsade en av de inblandade till sjukhuset. De inblandade är i 20 års åldern.

02:25 Husbil som stod mitt i vägen, E4:an Bydalen

Patrull kallaes till E4:an Bydalen efter att fler anmälare ringt in om en husbil som stod mitt på vägen. Då patrullen kom till platsen kunde se en man i 60 års åldern ligga inne i husbilen. Patrullen fick ingen kontakt med mannen och slog söder en ruta för att ta sig in, ambulans kallades till platsen. Mannen som var krafigt påverkad fick följa med ambulansen till sjukhuset och patrullen parkerade husbilen på ett mer säkert ställe. Patrullen omhändertog bilnycklarna. Inget brott gick att styrka då ingen person sett vem som kört husbilen.

02:40 Brand i byggnad, Köpmanholmen.

Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till en brand i Köpmanholmen. Det var en brand i en sjöbod, patrullen har spärrat av platsen i avvaktan på tekniskundersökning samt skrivit anmälan skadegörelse genom brand. 

03:41 Våldsam person, Centralstationen Sundsvall.

Patrull kallades till centralstationen i Sundsvall efter att en vakt larmat om en våldsam person på platsen. Patrullen omhädertog mannen som lades in för tillnyktring.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen