Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 maj 07.22, Rattfylleri, Svalöv

Vinglande bilfärd, Kågeröd.

En uppringare berättar om en stillastående bil med varningsblinkers i Kågeröd och en man som uppfattas som ostabil/berusad utanför bilen. Mannen blir nästan påkörd av passerande trafik. Han lämnar sedan platsen i bilen och kör sydöst på väg 109. Mannen kör mycket vinglande, bilen är flera gånger över på fel sida av vägen och är nära att krocka. Färden avslutas på en grusväg i Bialitt omkring kl 07.40 där mannen till synes självmant stannar och då vittnet har kört efter honom hela vägen kan hon lätt ange positionen för polisen. Mannen blir omhändertagen misstänkt för drograttfylleri, nakrotikabrott genom innehav samt eget bruk och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen