Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 maj 08.41, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser presenteras

Lördag

Kl 21:30 Falkvägen, Sveg, rattfylleri. Man i 20-års åldern rapporterad för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Kl 22:30 Krondikesvägen, Östersund, misshandel. Man misshandlad av två andra män. Mannen blöder och ambulans tillkallas, oklart om mannen behövde sjuhusvård. Ingen gripen.

Kl 23:21 Stuguvägen, Östersund, larm om misstänkt rattfyllerist. Föraren, en man i 70-års åldern, kontrolleras och är nykter. När mannen åker från platsen så krockar han med en annan bil. Det kommer då fram att mannen lider av sjukdom. Hans körkort omhändertas av polisen och kommer att skickas till Trafikverket för beslut om ev återkallelse.

Söndag

Kl 00:08 Fagerbacken, Odenslund, Östersund, misshandel. En kvinna i 25-års åldern är misstänkt för misshandel av tre andra personer. Ingen behövde söka sjukhusvård. Ingen gripen.

Kl 04:24 Krondikesvägen, Circle K, Östersund, brott mot knivlagen. Bråklarm från bensinstationen. En av bråkstakarna ska enligt uppgift ha en batong. Mannen, som är i 25-års åldern, anträffas och batongen tas i beslag. Anmälan om brott mot knivlagen. Inga andra brott.

För övrigt en natt med hög belastning. Många ärenden rubricerade fylleri eller relaterade till hög alkoholkonsumtion.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen