Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 maj 13.32

20 maj 11.26, Trafikolycka, Sundsvall

Timmervägen/Öråkersvägen, husbil som kört av vägen

Enligt preliiminära uppgifter inga personskador.

Anmälaren tycker att föraren verkar påverkad. Polispatrull på väg till platsen. Texten uppdateras.

Uppdatering kl 13:30

Föraren är inte berusad. Det något förvånande är att mannen har kanyler i armarna. Det ser ut som han har avvikit från sjukhuset.

Polispatrullen tar med sig mannen till sjukhuset för kontroll. Husbilen, som mannen själv äger, måste bärgas från platsen.

På sjukhuset läggs mannen in för akut vård.

Nycklarna till husbilen, uppsättning nr två, omhändertas med stöd av Polislagen §24. Ingen misstanke om brott.

--------------

Not; det är samma husbil och man som anträffades kl 02:24 på E4, mitt på avfarten mot Bydalen, med samma man hårt sovande i fordonet. Vid det tillfället blev polispatrullen tvungen att krossa en ruta för att få kontakt med mannen och undersöka om han var i behov av hjälp/vård. Mannen kördes då till akutmottagningen och husbilen parkerades vid sjukhuset. Vid det här tillfället omhändertogs nycklarna till husbilen med stöd av Polislagen §24.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen