Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 maj 22.22

20 maj 19.37, Mord/dråp, Göteborg

Från Syster Estrids gata kommer flera samtal in om skottlossning.

På plats kan konstateras att en man blivit skjuten till döds av flera skott. Mannen som är i 35-årsåldern har suttit i en personbil på den aktuella adressen. Flera vittnen ger sig till känna och uppgifter lämnas om en blå personbil med minst två personer i som setts lämna platsen vid brottet. Skytten skall ha varit maskerad och vapnet har uppfattats som ett automatvapen.

Polis spanar i området, avspärrning är gjord på brottsplatsen och den beskjutna bilen tas i beslag. En förundersökning gällande mord är inledd. I nuläget tyder allt på att skjutningen är relaterad till gängkriminalitet. I nuläget är ingen gripen. Anhöriga till den avlidne är underrättade.

Iaktagelser gjorda i samband med mordet kan lämnas till Polisen på telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen