Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 maj 07.28

21 maj 00.55, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

22:39 Narkotikabrott Hotell Clarion, Östersund

En man i 25 års åldern är misstänkt för narkotikabrott innehav efter att patrull kallats till Hotell Clarion i Östersund. Patrullen tog den misstänkta narkotikan i beslag. Mannen med några bekanta fick sedan lämna hotellet.

22:44 Olaga hot, Lockne Östersund

En man i 55 års åldern greps för olaga hot, mannen hade med någon form av tillhygge hotat en man och kvinna. Mannen fördes till polisstationen i Östersund och utredningsarbete pågår. För vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

02:49 Inbrott Odenskog Industriområde, Östersund

Två män greps efter ett inbrott på Odenskogs industriområde. De bägge männen som är i 20 års åldern har förts till polisstationen för förhör och vidare utredningsåtgärder. Det är oklart i nuläget vad som har blivit tillgripet. För vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen