Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 maj 08.33

21 maj 00.56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

01:00 Lugnt i länet

02:17 Inbrott Naturkompaniet, Örnsköldsvik

Patrull kallades till Naturkompaniet efter att inbrottslarm inkommit därifrån. Patrullen konstaterade att det handlande om en så kallad Smash and Grab, där en traktor hade körts in i fastigheten. Patruller från olika län hjälpte till med att kontrollera fordon runt om i Regionen. Hund kallades till platsen. Platsen är avspärrad och tekniker kommer att åka till platsen under morgonen.

Utrdeningsarbete pågår, för vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

Uppdatering 08:30 (av kommunikatör Liv Fahlén)
Traktorn ägs av ett företag och en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas av patrullen. BPU-hund, samt tekniker till platsen under dagen. Det är ännu oklart vad som stulits.


05:03 Trafikolycka, Rv 90 Ramvik

En personbil har kört i diket på PV 90 utanför Ramvik. En man har transporterats från platen i ambulans. Patrullen på platsen dirigerar trafiken som i nuläget sker växelvis. Vägen kan stängas av helt vid bärgningen av bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen