Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 maj 05.59, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson

23.04 Stöld i bostad, Lerum
I Gråbo upptäcks stöld i en lägenhet. Den misstänkte, en man i 45-årsåldern grips på annan adress i Gråbo och misstänks för stöld i bostad. I samband med gripandet spottade han en av polismännen i ansiktet och anmäls därför också för förgripelse mot tjänsteman.

02.58 Vapenlagen, Göteborg
Polispatrull stoppade en misstänkt svarttaxi på Torpavallsgatan. Föraren rapporterad för brott mot knivlagen. Dessutom hittades en elpistol i bilen och han misstänks också för brott mot vapenlagen. Kniv och elpistol tas i beslag.

00.10 Mord/dråpförsök Mölndal
Inringare var på väg till sin bil och ser den skadade mannen som han uppfattar vara skottskadad i överkroppen. Inringaren har inte sett eller hört någon skottlossning. Ambulans kör mannen till sjukhus, oklart skadeläge. Polis spärrar av platsen för teknisk undersökningen, man söker även vittnen. En förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp är inledd. Inga nya uppgifter finns att lämna nu på måndagsmorgonen i ärendet.

03.28 rattfylleri, Göteborg
På Strängnäsgatan stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren misstänks vara narkotikapåverkad. Man hittar också narkotika i bilen. Han rapporteras för drograttfylleri och innehav av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen