Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 maj 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:49 Fylleri, Skellefteå
Samtal inkommer om en kvinna som upplevs påverkad på Anderstorp. Kvinnan omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och överlämnas till vården.

23:10 Olaga intrång, Umeå
Polis beordras till ett hotell i centrala Umeå där en man låst in sig på en toalett. Mannen lämnar efter tillsägelse från patrullen.

00:48 Skadegörelse, Umeå
Polisen får ett samtal om vad som tros vara ett pågående inbrott i två fordon på Mariehem. Anmälaren har sett två personer och hört att rutor slagits sönder. När patrullen kommer till platsen finner de två fordon med varsin sönderslagen passagerarruta. Ingen gärningsperson påträffas. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan om skadegörelse.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen