Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 21 maj 10.27

21 maj 08.47, Trafikolycka, Norrköping

Trafikolycka på Stockholmsvägen.

07.52 SOS larmade om en trafikolycka på Stockholmsvägen i Norrköping, nära Sandbyhovsrondellen. Två bilar skulle vara inblandade.

08.01 Polis på plats. Endast en bil fanns kvar. Det är oklart om ytterligare en bil var inblandad, eller om det var en singelolycka. Den förare som fanns kvar, en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Bilen behövde bärgas från platsen.

08.44 Det är i nuläget oklart om det finns misstanke om brott.

10.24 Polisen har lyckats nå den andra bilist som först uppgavs ha varit inblandad i olyckan. Han ska inte ha blivit påkörd, utan bara ha stannat till. Kvinnan som krockade är misstänkt för vårdslöshet i trafik. Hon ska själv ha kunnat ta sig ur bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen