Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 maj 13.50

21 maj 12.16, Räddningsinsats, Jönköping

Larm om övergiven båt på sjö.

11.05 SOS larmade om ett eventuellt tillbud i Svarttorpasjön, öster om Jönköping. En inringare hade sett en övergiven båt som låg uppochner med åror, ute på den lilla sjön.

11.40 Polis på plats. Även räddningstjänsten fanns då vid sjön. Ingen person syntes i anslutning till båten eller i vattnet. Det finns heller inte någon person som är anmäld saknad i området.

Polis och räddningstjänst har sökt längs strandkanten utan att hitta något. Sökinsatsen fortsätter.

13.00 Räddningstjänstens brandflyg har sökt av sjön utan att hitta något, därefter har polisen tagit upp en drönare i luften för ytterligare sökning. Hundpatrull är på väg till området. Räddningstjänsten har avslutat sin insats och lämnar platsen.

13.45 Polisens hundpatrull har sökt av området, utan att hitta något som tyder på drunkning. Även polisen avslutar sin räddningsinsats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen