Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 maj 15.32

21 maj 12.54, Trafikolycka, Tranås

Lastbilssläp hamnade i diket på länsväg 1047.

12.34 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till länsväg 1047 vid Tranås, där en lastbil med släp skulle ha kört av vägen. Släpet hamnade i diket och dragbilen står på vägen. Ekipaget ska blockera båda körfälten.

Olyckan har inträffat i höjd med Ryggestorp, på en ersättningsväg för riksväg 32 där det pågår vägarbete. Bärgare har begärts till platsen. Inga personskador har rapporterats.

Trafiken leds om på alternativa vägar.

13.15 Polis på plats. Köerna bedöms vara cirka 1,3 km långa. Det saknas närliggande omledningsvägar. Bärgare ska vara på väg.

15.26 två tungbärgare ska bärga det avkörda ekipaget. Det är fortfarande helt stopp i trafiken. Trafikverket ansvarar för omledning och uppskyltning. Följ trafikinformationen på trafikverkets hemsida.

15.30 bärgningen påbörjas inom kort.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen