Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 maj 18.32

21 maj 18.02, Rån väpnat, Lund

Revingevägen, Södra Sandby. Rån mot butik.

Polis kallas till Revingevägen i Södra Sandby med anledning av att två personer varit inne i en butik och rånat personalen på pengar. En av gärningspersonerna hade ett pistolliknande föremål framme. Gärningspersonerna har lämnat lokalen springandes. Det finns signalement på två yngre män i övre tonåren med svarta jackor och jeans. Båda var maskerade.

Butiken ligger nära busstorget i Södra Sandby. Polisen önskar få in uppgifter om man har sett någonting eller om man känner till någonting om rånet. Polisen tar tacksamt emot uppgifter på 114 14. Vid akut information om rånet/rånarna går det bra att ringa 112.  

Uppdatering:

18.20 En av gärningsmännen var märkbart längre än den andra.

18.30 Polisen söker efter de misstänkta gärningspersonerna samtidigt som vi är på plats i butiken och pratar med personal och vittnen. Det finns inga uppgifter om några personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen