Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:39 Misshandel, Luleå
Samtal inkommer om ett bråk på en parkering på Hertsön. Flera personer uppges vara inblandade, både män och kvinnor. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt uppsöka vård. En port i närheten ska ha fått skador och patrullen upprättar anmälan om skadegörelse.

23:43 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Boden
Polisen får samtal om en bil som framförs vingligt. Patrullen påträffar bilen i närheten av Hedenbron. Föraren, en man under 18 år, är berusad och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri, olovlig körning och  tillgrepp av fortskaffningsmedel, då bilen var stulen.

04:17 Rattfylleri, Kiruna
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Kiruna. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen