Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 maj 07.40

22 maj 13.29, Sjukdom/olycksfall, Linköping

Polisen biträdde ambulans på Pionjärgatan.

12.54 SOS-larm till polisen om att en person som bedömdes vara i behov av vård hade påträffats i ett bostadshus på Pionjärgatan i Berga. Enligt SOS skulle det vara rörigt på platsen som inringaren ringde ifrån. Ambulans åker till platsen.

12.57 polisen är på väg till Pionjärgatan.

13.00 polisen är framme på platsen och börjar biträda ambulanspersonalen.

14.10 en skadad person är anträffad på platsen. Omständigheterna omkring den drabbade och skadorna är oklara varför polisen nu arbetar med att ta reda på vad som kan ha inträffat. Polisen arbetar nu intensivt med att hålla förhör med personer på platsen och några har följt med polisen till polisstationen för förhör.

15.18 Polisen har inlett en förundersökning om mord för att utreda omständighetena kring dödsfallet.

Den anträffade personen, en man, har ännu inte identifierats. När mannen identifierats ska eventuella anhöriga underrättas.

Ett intensivt arbete med att inhämta information om vad som har hänt på platsen pågår just nu. Polisen har spärrat av fyndplatsen och ett område omkring denna. Bland annat pågår dörrknackning och förhör med ett flertal personer, både boende i området men också personer som vistats där. Polisens tekniker finns också på plats.

2018-05-23, 07.30 förundersökningen fortsätter. Frågor om ärendet besvaras av chefen för grova brottsutredningsgruppen Daniel Axelsson på 010-56 65 095.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen