Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 maj 20.38

22 maj 16.23, Rån, Malmö

Götgatan, Limhamn. Personrån.

Polis kallades till Limhamn med anledning av ett personrån utanför en butik. Två tonårspojkar har gett sig på en tredje och med våld tagit hans jacka ifrån honom. Efter rånet försvann killarna från platsen, men brottsoffret följde efter och kunde peka ut en plats där de misstänkta stod och väntade på en buss. En av gärningsmännen kunde gripas på bussen som stannades på Linnégatan av en polispatrull. Den andra gärningsmannen var inte på bussen och är i nuläget inte gripen. En anmälan om rån är upptagen.

16.55 Den gripne är en 15-årig pojke. Målsäganden blev hemskjutsad av en polispatrull.

Uppdatering:

Rånet har inträffat på Kalkbrottsgatan på Limhamn. Målsäganden är en 15-årig pojke. Den andra rånaren är fortfarande inte gripen. En anmälan om rån är upptagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen