Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 22.37, Trafikbrott, Bromölla

E22, mellan Bromölla och Sölvesborg. Bil som körde mot trafiken på motorvägen.

Polis kallades till E22 med anledning av att flera uppringare ringt in om en bil som framfördes i fel riktning på motorvägen norr om Bromölla. Färden gick i nordlig riktning i södergående körfält och ett beslut om spikmatta togs för att stoppa bilen. Polisen kom ikapp bilen vid Pukavik och strax norr om detta hade en spikmatta lagts ut som bilen körde på. Efter en kortare sträcka stannade föraren efter att alla fyra däck fått punktering. Föraren är en kvinna i 70-års åldern och polisen är på plats för att hjälpa henne, samt för att se till att bilen kan bärgas utan fara. Ingen person skadades i samband med färden. Polisen kommer att utreda händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen