Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 maj 07.53

23 maj 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

00.36 Frillesås, försök till grov stöld
Vid Frillesås Vallmoväg vaknar en man i sitt hus av att någon försöker ta sig in genom ett fönster i grovköket. Tjuven lyckades inte ta sig in eller avbröt vid upptäckt. Inget saknas och tjuven kom aldrig in i huset.

01.56 Varberg, containerbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Stockrosgatan med anledning av att det brinner i en container. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

 03.15 Frillesås, inbrott
Vid Frillesås Trädgårdsväg upptäcker en kvinna att det varit inbrott i huset under tiden hon legat och sovit. Det saknas en handväska. Samtliga fönster är öppnade i huset.

05.59 Falkenberg, stöld
Vid rastplats Skrea Backe är det en lastbilschaufför som uppger för polis att någon under natten slangat diesel från hans lastbil.

05.59 Bua, inbrott
Vid Bua gästhamn är det en man som kommer på fyra killar som gör inbrott i hans båt. Vid upptäckt springer de från platsen bärandes på plastpåsar med okänt innehåll. Det visar sig vid kontroll att det varit inbrott i två båtar i gästhamnen. En hundpatrull spårade från båthamnen upp till en busshållplats och vid kontakt med lokalbussen visade det sig att de fyra tjuvarna befann sig ombord på bussen. Polis åkte till bussen och de fyra tjuvarna greps.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen