Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 maj 17.16

23 maj 12.50, Trafikbrott, Kalmar

E22, Dämme. Förare som inte stannade i samband med en fordonskontroll.

En polispatrull skulle stoppa och kontrollera en bil på E22 vid Dämme. Föraren av bilen vägrade att stanna och ett förföljande inleddes. Efter viss tids förföljande stoppades bilen på Fölehagsvägen vid Tyska Bruket. Föraren, en kvinna i 25-års åldern, kan misstänkas för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och innehav, grov vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning. I samband med kontrollen i bilen anträffades en mindre mängd tillståndspliktiga patroner och kvinnan är även misstänkt för vapenbrott. Kvinnan greps. Passagerare i bilen var en kvinna i 30-års åldern. Båda kvinnorna är kända av polisen sedan tidigare.

Uppdatering:

17.15 Bilen som kvinnan körde är stulen och hon är även misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen tillgreps i Torsås mellan lördag och idag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen