Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 maj 09.10

24 maj 00.55, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:03 Drog rattfylleri mm, Sandö Kramfors.

En man i 30 års åldern är misstänkt för drog rattfylleri i en stulen bil, sedan han vart stoppad av patrull i Sandö. Mannen fick följa med till polisstationen i Kramfors för provtagning. Mannen är även misstänkt för grov olovlig körning, tillgrepp av fortskaffningsmedel och narkotikabrott eget bruk. Bilen togs i beslag av patrull på plats. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

22:45 Brand i ställverk, Bredsand Sundsvall

En brand i ett ställverk pågår i Bredsand, polis och räddningstjänst skickades till platsen. Det är kraftig rökutveckling från branden och ett VMA(viktigt meddelande till allmänheten) via radio har gått ut. Patrullen har lämnat platsen men kommer att återgå då räddningstjänst har släckt branden.

Uppdatering 09:08
En anmälan om brand, utan misstanke om brott, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen